Welkom op mijn website.

Mijn naam is Minny van der Molen,  Leeuwarden is de stad waar ik geboren ben op

 06-06- 1958, in 2014 ben ik verhuisd naar het dorp Wirdum wat niet te ver van Leeuwarden is.

Mijn grootste passie is schilderen/tekenen , daarnaast vind ik het leuk om met allerlei andere materialen te werken zoals glas, textielverharder,klei,speksteen enz..

Ik probeer wat meer bekendheid te krijgen d.m.v deze website, exposities, kunstmarkten en braderieën.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten